fbpx

Werving en Selectie

Werving en selectie nu ook in het aanbod van Secretary Academy

Iets meer dan een jaar na de opstart breidt Secretary Academy haar diensten gevoelig uit. Vanaf heden focust Katy Vercammen met haar bedrijf ook op de werving en selectie van geschikte medewerkers voor de versterking van bestaande teams in grote ondernemingen.

Is een ondernemer op zoek naar de juiste kandidaat om de administratie te ondersteunen voor minder dan 20 uur per week, dan zal Secretary Academy een freelancer inschakelen. Is er behoefte aan een medewerker vanaf parttime of meer uren per week, dan gaat Katy op zoek naar de juiste match met iemand die in loondienst komt.

“Secretary Academy staat voor een persoonlijke aanpak van werving en selectie, waardoor het einddoel zichtbaar blijft voor grote ondernemingen. De kandidaat-werknemers kunnen daarbij rekenen op ondersteuning en opleiding. Ze kunnen deel uitmaken van onze Academy waarbij wij externe sprekers uitnodigen. De opgedane kennis nemen ze alvast mee naar hun nieuwe werkomgeving”.

Ondernemers ontzorgen zodat zij zich kunnen focussen op hun kerntaken, is en blijft de missie van Katy Vercammen. Of het nu voor de vervanging van een ziek personeelslid is of bij zwangerschap, of voor de versterking van het team, zij biedt hiervoor een passende oplossing. De procedures en intakegesprekken bij werving en selectie neemt Secretary Academy volledig op zich.

Katy was jarenlang actief als directiesecretaresse met een ruime ervaring in de administratie als grote troef. Die speelt ze met Secretary Academy nu uit in alle bedrijfstakken. Ondersteuning in de administratie all-round, op commercieel of logistiek vlak of voor startende profielen, het is haar op het lijf geschreven.

Vanaf heden kan Secretary Academy al mogelijke kandidaat-werknemers voorstellen en met de screenings beginnen. Bel Katy gerust op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.