fbpx

Aanbevelingen

Toevallig ben ik in contact gekomen met een geweldige dame; Katy van Secretary Academy. Een sterke vrouwelijke onderneemster met het hart op de juiste plaats. Ze stelde me voor om een deel te worden van haar team van freelancers. Secretary Academy ondersteunt ondernemers met een waaier van verschillende talenten in de administratie. Vol enthousiasme heb ik haar voorstel aangenomen.

Isabelle

A match made in heaven! Dat was mijn eerste gedachte na het gesprekje met Katy. Ondertussen werk ik op een aantal geweldige opdrachten die op mijn lijf zijn geschreven. Ze is de perfecte persoon om mensen te koppelen aan de juiste opdrachten. Altijd staat ze klaar voor haar mensen. Gedreven, correct, professioneel met een extra zintuig om mensen zeer goed aan te voelen.
Dankjewel!

Isabelle

Ik ben ‘via via’ aangeraden geweest contact op te nemen met Katy.
En wat ben ik blij dat ik dat advies heb opgevolgd! Als freelancer Sales & Marketing stond ik voor bepaalde uitdagingen, waardoor de ‘perfect match’ voor mij vinden net iets gecompliceerder werd. Bovendien zocht ik naar een ‘long term’ freelance assignment. Toch is Katy, met al deze criteria in het achterhoofd gehouden, hier méér dan in geslaagd mij mijn droomopdracht te bezorgen! Katy is professioneel en recht door zee. Bovendien heeft ze een hoog inlevingsvermogen waardoor ze waardevolle contacten weet te maken en langdurige relaties opbouwt zowel met ondernemers als met freelancers. Katy hecht veel belang aan de persoonlijke connectie tussen beide partijen en gaat verder dan enkel een ‘match’ op papier!

Karen

Ik leerde Katy ongeveer 1 jaar geleden kennen via BNI. Midden januari 2019 startte Katy haar zoektocht voor een administratieve kracht voor op ons kantoor. Ik herinner me nog goed onze eerste gesprek, Katy stelde me gerichte vragen (professioneel, maar ook over persoonlijke zaken). Dit om een beeld te kunnen vormen van mezelf, zodat zij iemand kon vinden die goed bij me past. Nog geen week later zaten we samen met een kandidate en begin februari bij ons is beginnen te werken. In het najaar van 2019 kwam de kandidate ons haar toekomstplannen vertellen en deed ons de mededeling dat zij en haar gezin naar het buitenland gaan verhuizen. Toch wel een verrassing voor ons en ik wist me even geen raad meer. Katy nam onmiddellijk het initiatief en polste me wat voor profiel ik wenste. En voilà, volgende week start onze nieuwe administratieve kracht. Op de korte periode dat ik Katy ken, kan ik haar bij iedereen aanraden voor haar professionalisme en haar goede kijk op de noden. Ze vroeg me regelmatig of ik nog tevreden was over “mijn secretaresse”, en of er dingen moesten wijzigen of bijgestuurd worden.

Frank Joosen – Architect

“Lieve Katy, de manier waarop jij mensen kan samenbrengen is ongetwijfeld de reden van het succes van Secretary Academy! Jij zoekt en vindt de juiste match! Steeds bereikbaar voor al onze vragen en altijd paraat voor je klanten. Zeer fijn om met jou samen te werken, bedankt Katy 🙂!

Shana

“Ik heb de kans gehad om deel te kunnen nemen aan de Secretary Academy editie 2 en was onder de indruk. Niet enkel heb ik een team van gedreven en kundige freelancers leren kennen, ook de training was onmiddellijk toepasbaar en gegeven door een professional. “Practice what you preach”, het blijft niet enkel bij mooie woorden, deze worden ook werkelijk omgezet in concrete acties. Katy weet met wat ze bezig is, dat is duidelijk. Met alle plezier beveel ik Secretary Academy dan ook altijd aan binnen mijn professioneel netwerk.

Daisy, zaakvoerster D-Job

“ In elk bedrijf staat recruitment mede aan de basis van succes.”.
Recent werden we, voor het invullen van een HR vacature, geholpen door Katy Vercammen (oprichtster van Secretary Academy). Tijdens een eerste aangenaam gesprek heeft ze er ons van overtuigd dat ze voor ons de zoektocht ging aangaan.
Al snel volgde na enkele dagen een eerste gesprek met een kandidaat. Deze kandidaat sprak ons enorm aan waarbij onze zoektocht reeds na 1 ronde afgehandeld was. Inmiddels is deze persoon reeds enkele maanden actief in ons bedrijf en zowel op vlak van kennis, communicatie en integratie verloopt het super vlot. Niet alleen hield Katy rekening met de capaciteiten waarover deze persoon diende te beschikken maar ook zijn mentaliteit leunde helemaal aan bij onze firma.
Onze eerste ervaring met Secretary Academy is dus zeer goed meegevallen en de volgende keer weten we wie we opnieuw moeten contacteren!”

Marco, CBO Janssens Field Services BVBA

Beste Katy, wij willen je namens Bijloos Interieur bedanken voor de juiste match.
Door jouw concept met Secretary Academy bouw je hierdoor mee aan een wereld waarin mensen en bedrijven hun volle potentieel kunnen realiseren.
Thanks Katy!

Katty, zaakvoerster Bijloos Interieur

Beste Katy, bedankt voor het vinden van een hele leuke opdracht.
Je hebt een fantastisch concept op de markt gezet. En met jouw positieve en gedreven vibe, dat zeer aanstekelijk werkt, is the sky not the limit. 😊
Heel veel succes!!

Bianca

“Wij waren dringend op zoek naar een administratief bediende met financiële achtergrond! Via verschillende interim kantoren, konden wij niet direct het juiste profiel vinden dat binnen ons kantoor paste. Tot we via via te horen kregen van Secretary Academy! Iemand die werkt met freelancers, direct beschikbaar en al volledig gescreend en getest op voorhand. We hebben direct contact gezocht met dit bedrijf en kwamen terecht bij Katy Vercammen, oprichtster van Secretary Academy. Deze vlotte gedreven vrouw is een gesprek met ons komen doen, om aan te voelen wat we precies zochten en is erin geslaagd binnen de week het passend profiel voor ons te bezorgen! Tot op vandaag hebben we een goede samenwerking en loopt alles gesmeerd! Ik ben zeer blij met de aanpak en de werking van Secretary Academy, en zou het iedereen aanbevelen die op zoek is naar professionele en hard werkende mensen voor binnen hun bedrijf zowel voor kort lopende projecten als op lange termijn. Ik kan alleen maar afsluiten met te zeggen dank u Katy, dank u Secretary Academy voor de snelle, correcte en professionele aanpak!

Blonk Quality Ingredients, Anouk, zaakvoerster

“I was pleasantly surprised by the proffesionalism and pro-activity of VBV Consulting BVBA. Katy’s mentality is of a direct approach, tenacious and persistent. I would highly recommend VBV Consulting BVBA to anyone looking for a freelance assistant to manage any kind of project”.

“Walk your talk! Katy vertelde me in ons eerste telefonisch contact dat zij me bij een eventuele opportuniteit zou contacteren. Niet iedereen doet wat hij zegt, maar het is fijn te weten dat
Secretary Academy wel voor deze belangrijke waarde staat”!

Marcel